2009. április 5., vasárnap

Érkeznek az új TomTom One készülékek?

Ahogy már olvashattátok, a TomTom a legkissebb készülékeit is felruházza a nagyok néhány tulajdonságával. Ezek az IQ Route, és az Advanced Lane GuidanceMost már néhány képet is tudok mutatni az új XL sorozatról.


Gyönyörű feketében.

Mint tudjátok, nekem egy TT One V3-m van, és tervezésben a legnagyobb hátránya az IQ Route hiánya. Ezt fogja orvosolni az új sorozat. 
Az Advanced Lane Guidance azért jó, mert nagyjából ugyanazt látjuk a kijelzőn, mint magunk elé nézve, vezetés közben, igy egy pillantással ellenőrizhetjük a következő utasítást. 

Advanced Lane Guidance.

Természetesen a készülék a MapShare használatára is fel van készítve, így a közösségtől továbbra is gyorsan megkapjuk az apróbb változtatásokat (utcanév, utca iránya, stb.)

Kinézetre a készülékek nagyon hasonlítanak a TomTom GO 730, illetve G930-as készülékeire. Végre nem ezüst lesz a keret, hanem fekete. Ez jót fog tenni a készülék megjelenésének, és gondolom a vásárlási kedvnek is. Egyre többen veszik figyelembe a készülék kinézetét is, és akármilyen jó a térképe, ha csúnya nem veszik meg. :)

Én is úgy látom, erre a készülékre több esélyem van, mint a nagy szerelemre a TomTom GO x40 Live-ra. És lassan Ausztriában elérhető lesz. :)
 
Kattintson ide