2009. február 5., csütörtök

Mio térképfrissítés? Látszik a fény, az alagút végén?

Éjszaka új bejegyzés érkezett a "Mio térképfrissítés? Hát lehetséges?" című blogbejegyzésemhez. Annyira érdekesnek tünt a hír, hogy felkeltem és gyorsan ránéztem a javasolt oldalra. Ezt találtam rajta:


Több kérdés merül fel ezzel kapcsolatban:

- nem látom a Mio C510 és 710-es készüléket a listán.
- mi lesz azokkal, akik nem az LCP-n keresztül vásárolták a készüléküket? Az LCP eddig csak a nála vásárolt készülékeket supportálta.
- Vajon hány felhasználónak van meg az eredeti Mio CD/DVD-je ( Miért nem számlamásolat és garancialevél kell a frissítéshez?)? 


Kíváncsian várom a visszajelzést az első teljesített frissítésről, és köszönöm Pisti bejegyzését is.

8 megjegyzés:

zpetrasovits írta...

A témát érdemben taglalom a MIO.HU fórum oldalon, célszerű lenne időt áldozni a téma megértésére, érdemes!

Gyurci írta...

Tényleg érdekes olvasmány a fórumban visszaolvasni... Nem semmi munka lehetett az LCP vezetőségéig eljutni. :))

Gyurci írta...

Ha valaki elolvasná, az említett fórumot akkor ezen a címen találja meg:
http://www.mio.hu/forum.php?action=topic&topic=9
Rövid regisztráció után hozzá is lehet szólni. :)

Sancho írta...

Mio frissítés régi iGO-alapú gépekre ingyen? Hiszem, ha látom! :)

Gyurci írta...

Érdekes ez az egész frissítés dolog... A link a hivatalos mio.com oldalon működik, a dokumentum letölthető, és mégis... Azt olvasom a hivatalos Mio fórumban, hogy nem hivatalos információ... :(

Gyurci írta...

Ma ezt olvasni a Mio Fórumon:

"LCP Systems 2009.02.06 09:10 554

Tisztelt Ügyfeleink! A 2009. 02. 04-én az esti órákban folyamán tévedésből rövid időre felkerült a Mio Technology által működtetett www.mio.com oldalra egy a „C" szériás Mio készülékek frissítéséről szóló tájékoztatás, amelynek alapján néhány Mio felhasználó érdeklődött ügyfélszolgálatunkon. A várt frissítés azonban – a tájékoztatással ellentétben - még nem érhető el. Az LCP Systems a GPS-készülékek felhasználóinak érdekében megtesz – és eddig is megtett – mindent, hogy az aktuális térképfrissítések minél hamarabb elérhetők legyenek. A Mio készülékek esetében azonban a frissítések biztosítása a Mio Technology joga és kötelessége, cégünk csak közvetítő, tájékoztató és támogató szerepet tud vállalni ebben a folyamatban. Amint elérhető térképfrissítésről kapunk tájékoztatást a Mio Technology-tól arról az LCP Systems Kft. honlapján, valamint a cégünk által működtetett www.mio.hu oldalon is részletes tájékoztatást teszünk közzé. Addig is kérjük megértésüket és türelmüket! Üdvözlettel: LCP Systems Kft."

Ez az 554-es hozzászólás.

Névtelen írta...

A jó ....anyát a Mionak!Nekem c220-asom van, de egy rakás szerencsétlenség. Persze könnyen kezelhető, müködik is, de frissiteni nem tudom. Pedig eredeti, Mol kuton vettem! Lesz...at aki kitalálta!

Gyurci írta...

Remélem, előbb-utóbb sikerrel jártok...

 
Kattintson ide