2009. március 6., péntek

Bezárták a Mio Klub egyik topicját.

Mint bizonyára emlékeztek rá, már írtam a warezról és pont eme topic kapcsán. Bizonyos időnként be szoktam nézni a frissítés miatt. Ma ez a bejegyzés fogadott:

Nem szívesen mondom, de várható volt. A legszomorúbb az, hogy ezzel a felhasználók alap problémája a frissítés nem oldódott meg. De az intézkedés maga teljesen logikus lépés volt...

3 megjegyzés:

Sancho írta...

Saját tapasztalatból tudom, hogy nem egyszerű egy fórumot üzemeltetni, főleg ha egy gyártói magatartás miatt terjed a warez. Azért a topik bezárása elég durva szankció. A néha PDAMánia iGO topikjában nem volt könnyű dolgunk. Erős moderációval lehetett csak valahogy kezelni a dolgokat. Tudatosan tereltük az embereket a Naviextras.com oldalra. Igaz, a topik új hozzászólásainak száma csökkent, de ha belegondolunk, hogy mit ér egy warezzel teli topik sok hsz-al, akkor nem annyira értékes ez senkinek, csak annak, aki illegális tartalmat akar használni.

Sancho írta...

(néha = néhai)

Gyurci írta...

Ennek már szaga volt... Aki megpróbált szólni, hogy ne a warez verzióval foglalkozzanak, azt csúnyán kikezdték (ld:FDToth).

 
Kattintson ide