2009. január 29., csütörtök

Navigon. Mobile Navigator 7 telepítése.

Néhány bejegyzéssel ezelőtt már volt szó a Navigon Mobil Navigator 7 programról. A forgalmazó segítségével(ezúton is köszönöm nekik) sikerült úrrá lenni a Trial verzió által támasztott nehézségeken, így már teljes szépségében pompázik a program.
Ma az első telepítésről beszélek nektek.(nem lesz túl hosszú, éppen csak egy kis ujjgyakorlat)
A programot kártyaolvasón keresztül lehet telepíteni, egy 2GB-os kártya szükséges hozzá. A Start .exe elindítása után elindul a telepítő, mely a nyelv kíválasztása után, az alábbi lehetőségeket veti fel:


Itt először a Telepítés gombra kattintsunk, majd utána a Szoftver telepítése gombra.


Egy-két percen belül megtörténik a szoftver telepítése. Ezután a térképet fogjuk feltelepíteni. Én a Kelet Európa térképet másoltam fel. Először kiválasztottam a megfelelő meghajtót:


Majd kiválasztottam a térképet, és elindítottam a másolást. Ez a Szoftver telepítésénél hosszabb folyamat.


Amikor a program jelzi a másolás végét, már csak a hangok kiválasztása van hátra.


Természetesen Magyar hang is van.


Remélem eme leírás alapján Ti is fel fogjátok tudni telepíteni a programot, amennyiben kíváncsiak vagytok a tudására. :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello Gyurci,
jó a leírás. Én hogyan tudnák úrrá lenni a Trial verzió által támasztott nehézségeken, megírod?

Üdvözlettel Tibor

atibor30@gmail.com

CsaBka2692 írta...

Hello!

Feltelepítettem a telefonomra (SE Xperia X8)a Navigon MobileNavigator v3.6.0 Android programot, elindul és írja hogy - A Navigon MobileNavigator valódi onboard (azaz offline) navigációt kínál... Viszont ha kikapcsolom a wifit, elindul ugyan úgy de egy idő után kiírja, hogy - A NAVIGON alkalmazás (com.navigon.navigator checkout eu40 folyamat) nem várt módon leállt. Próbálkozzon újból. Megpróbáltam újból, de ugyanez... Mit tudnék csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget!

Gyurci írta...

Szia.

Valószínűleg nem eredeti, hanem törött verzióval van dolgod. A T-Mobile Edition pedig bizonyos időnként ellenőrzi hogy valóban T-Mobilos-e a készülék...

 
Kattintson ide