2008. december 1., hétfő

Mio frissítés... Vagy mégsem?

Ma van December elseje. Ez nagy nap, mert ma vált bizonyossá hogy a Mio "C" sorozathoz ígért frissítésből Novemberben sem lesz semmi... Mit is mondhatnék, szomorú...

Igy kezdődött...Itt sem...

...és itt sem látom az új frissítéseket. Viszont C250-et szoktam látni 2006.05. havi térképpel. Kíváncsi vagyok, hogy az a profi ügyfélkezelés, amelyről Anna Janas Úr beszélt, mikor kezdődik?

4 megjegyzés:

Zsolto írta...

Lassan kezdesz hasonlítani Ralph Naderre, aki a 70-es években szinte térdre kényszerítette az amerikai autóipart, biztonságosabb kocsikat követelve.
Gratulálok -- én amúgy arra lennék kíváncsi, hogy vajon a Miónál olvassák-e a blogodat. Ideje lenne tenni róla, hogy erre sor kerüljön.

Sancho írta...

Nnna, elértünk oda, hogy nem lehet hinni a gyártói kommunikációnak.

A Nav N Go képtelen kiadni egy tisztességes frissítést akkorra, mikorra megígérte. A Mio még nem adott ki szinte semmit, leszámítva 1-2 gép frissítéséről, ami minden, csak nem a beígért frissítés. A TomTom bénázik a lokalizációs támogatással. A HP iGO-klónja, az iPAQ 316-os bejelentésekor beharangozott szép új világ nem jött el, a támogató oldalra semmi nem került ki, csak az indulása után valamivel elkészült áprilisi frissítés. A Navon megjelenése óta a 3 éves térképfrissítésből semmit nem láttak még a userek. A DuinO nem rendelkezik folyamatos frissítéssel, néha jön csak ki rá valami. Soroljam? :)

Egyedül a neves gyártók közül a Garmin az, mely nem ígér semmit, cserébe folyamatosan frissíti modelljei firmware-eit, és kiadja a hazai képviselet a folyamatosan ingyenes térképfrissítéseket, illetve igaz, fizetősen, de kihozza a gyártó az új EU térképeket.

Gyurci írta...

Szia Zsolto. Nem hiszem, hogy olvassák...:)) Bár ki tudja...

Gyurci írta...

Tudod Sancho, ezt nagyon összeválogattad... A TomTom TMC nálam működik, meg nyögvenyelősen, de a térképfrissítés is. A Navigonnak is rendszeresen jönnek a frissítései, most éppen a Q4-t tesztelem.:)) A Mio, a Moov-ot frissíti egyelőre, de annak szegénynek mindegy...Tulajdonképpen ahogy írod a biztos pont a Garmin, és az IGO 2006...:))

 
Kattintson ide