2014. január 13., hétfő

Új design és régi értékek a navigyurci.hu oldalán

Mint ahogy azt Ti is bizonyára észrevettétek, néhány nappal ezelőtt megújult a Navigálj Gyurcival! oldala. A néhány órás művelet folyamán nem csak a külcsin, de a belbecs is megújult. Sokkal letisztultabb, és érzésre talán az oldal letöltés is gyorsabb lett...

Az elrendezés egészen más, mint eddig volt. Ami nem változott, az a fejléc alján található kategóriák megnevezése és sorrendje. Ha elvesztek az új dizájn használata során, akkor az lehet a kályha, ahonnan újra el tudtok indulni.A baloldali oldalsáv megszűnt, így minden fontos funkció a jobb oldalra került át. Így a Regisztráció, a Belépés, a Hírlevélre történő feliratkozás, és néhány menü (pl: Cimkék) összecsukott állapotban láthatóak. Újítás a lap felső részén, a Kategóriák alatt futófényként váltakozó Ajánlott odalak, illetve a jobboldali oldalsávon található Videó ajánló.

Érdekesség még a lap alján lévő lábléc, ahol egy rövid bemutatkozás mellett a Pineterestre felkerülő legfrissebb képeinket/képernyőmentéseinket is megnézhetitek, illetve a Fejléc alatt lévő Kategóriák innen is elérhetőek lettek.

Reményeink szerint a változások eredményeként egy gyorsabb és könnyebben kezelhető oldalt vehettek használatba, így még hasznosabban használhatjátok ki a nálunk töltött időt.

Fontos még, hogy mielőtt birtokba veszitek az új oldalt, a használt böngészőben ürítsétek az oldalra hivatkozó sütiket és cache-t, illetve frissítsétek a képernyőt, hogy biztosan hibamentes legyen az átállás. Remélem az új degign megnyeri tetszéseteket, és a jövőben is nagy kedvvel látogatjátok majd az oldalt. Továbbra is tartalmas böngészést kíván: Gyurci és csapata

Forrás: http://navigyurci.hu/2014/01/07/megujult-a-navigyurci-hu-2/

Nincsenek megjegyzések:

 
Kattintson ide