2010. január 8., péntek

A TomTom és a Lifetime térképfrissítés.

Kósza hírek terjednek az interneten, miszerint a TomTom is bevezeti a Lifetime frissítést a készülékeire... Így hirtelen a Garmin jut eszembe, aki már bevezette ezt a frissítési formát. Tegnapra volt várható a bejelentés, de egyelőre síri csend van róla...

Illetőleg annyi információ még kiszivárgott, hogy csak az új készülékekre lesz elérhető a TomTom EASE-től kezdve.



Most érkezett!!
A TomTom tegnap bejelentette  TomTom Map Update Lifetime szolgáltatását, amelyet 2010 folyamán több készülékéhez is elérhetővé tesz, elsőként a TomTom EASE típushoz. Elsőként Észak Amerikában kerül bevezetésre.


"Kiváló minőségű térképek

A TomTom Lifetime Map Update (kb.: a termék teljes élettartamára érvényes térképfrissítési szolgáltatás) a folyamatosan aktualizált Tele Atlas térképeket használja, melyeken szerepelnek a mintegy 6,5 millió mérföldnyi úthálózat változásai, több millió POI, a legújabb térképfrissítések és az USA sokmilliónyi TomTom-felhasználójának közössége által generált sebességprofil-adatok. A Tele Atlas sokrétű nemzetközi erőforrásainak (többek között a kormányzati forrásból származó dokumentumoknak, a műholdas és légi felvételeknek), valamint a TomTom-felhasználóktól érkező visszajelzéseknek köszönhetően a TomTom a lehető legjobb minőségű térképekkel látja el a felhasználókat"

Ugyanekkor bejelentették a TomTom Traffic Lifetime szolgátatást is, amely szintén Észak Amerikában lesz először elérhető.

A új szolgáltatás (ok) a 2010 Q2-s frissítéstől kerül (nek) bevezetésre.
 
Kattintson ide