2009. november 9., hétfő

A TeleAtlas is 3D-ben fogja látni a világot!

Talán olvastátok már, hogy a Navteq 3D-be helyezi a világot. Ők a térbeli csomópontokat viszik át a térképre. Most a TeleAtlas is 3D-ben fogja a térképét megjeleníteni, azonban Ők a domborzat pontosabb megjelenítésében gondolkodnak.

Ipaq 310

Ezért megállapodást kötöttek az Intermap 3D-s terepmodelljeire. Ezzel a megoldással a valósághoz hű képet láthatjuk navigációs készülékeünk képernyőjén, szinte az egész világon.
Mondjuk elég nehéz elképzelni azt a helyzetet, amikor ez a 3D modellezés igazán segítheti utunkat. Bár az ötlet érdekes...

"Az Intermap NEXTMAP digitális térképei új mércének számítanak az igazi 3D-s műszerfali megjelenítés területén, mivel egyedülálló módon nem csak az úthálózat, hanem a teljes földfelszín valós képének ábrázolására is képesek. Nagy örömmel dolgozunk az Intermap NEXTMAP domborzati adataival, mert ez lehetővé teszi számunkra, hogy a minden korábbinál valósághűbb látványt kínáló termékekkel új szintre emeljük a navigációt." Mondta Rik Temmink, a cég globális termékmenedzselésért felelős alelnöke.

A térképek 2010 év vége körül lesznek elérhetőek.
Forrás: GPS Review

 
Kattintson ide