2009. november 10., kedd

T-Mobile Pulse. Az első tapasztalatok.

Akkor ahogy ígértem, a T-Mobile Pulse és az Android. Vágjunk bele. A legnagyobb baja, hogy a T-Mobile már a doboz kinyitásakor nyomul... Nem vagyok ellenére annak, hogy a menü kicsit emlékeztessen a T-Mobilra, de tényleg csak éppen hogy... Nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy egy aránylag jó telefonhoz csinálnak egy ronda magenta dobozt, de úgy hogy nincs benne az eredeti Huawei csomagolás. Bosszantó.

Utána egy kicsit jobb lesz a helyzet, bár amikor a szinkronkábel a kezembe került lekonyult a szám. Olyan vastag és merev, hogy ha derékszögbe hajtom szinte megtartja a telefont.... Azt már meg sem merem említeni hogy nem mini usb-s a csatlakozója.
Na, elég a sírásból. Lehet száz ezer felett is ilyen telefonokat kapni, és azok persze igényesebbek is...

Amúgy az eddigi használat során több a pozitív tapasztalat, mint a negatív. Azt gondoltam, hgy a Hero után esélye sem lesz, de meg kell mondanom van olyan része, ami ellensúlyozza kicsit a hibáit. Ilyen például a méretesebb kijelző. Navigáláskor kifejezetten kellemes. Jól látható rajta a Sygic Mobil és az NDrive szoftvere is. Ezzel párhuzamosan nagyobb a Sygic-ban a billentyűzet, így normálisan lehet beírni az uticélt. Az összes egyéb program amit a Heron használtam, ezen a készüléken is működik.

Persze van néhány negatívum is, pedig csak rövid ideje használom. Ilyen a másodpercek alatt zsíros, ujjnyomos kijelző, a rapszodikusan akadó menük, és nem utolsósorban a telefon mérete. A jó tulajdonságok között meg kellett említenem a nagy kijelzőt, de az árnyoldala egy akkora telefon, amivel ping-pongozni lehet...

Mindent összevetve, a rövid félnapos használat után inkább pozitív a kép, mint nem. Hogyha ehhez hozzátesszük a relatíve olcsó árát, és hogy 12 havi részletben is ki lehet fizetni...

Egyelőre azt mondom, megérte. Hosszabb használat után, erre a véleményre még visszatérünk.

Nincsenek megjegyzések:

 
Kattintson ide