2009. november 24., kedd

Mától látogatható az új oldalam!

Bejegyezték a domain nevemet, így mostantól működik a Navigálj Gyurcival! oldala. A változtatásra egyrészt az arculatváltás miatt, másrészt pedig a navigalj.hu pótlása miatt volt szükség.Ennek megszűnése komoly űrt hagyott az életemben, melyet remélhetőleg a navigyurci.hu betölt majd. A téma hasonló, rengeteg navigáció, megtoldva itt-ott egy kis Androiddal. Az oldal a nyitásra elkészült, és végre van fórumunk is!!! Így reményeim szerint, tudok a cikkeken kívül a fórumon is segíteni nektek. Várom például a blog TomTom rajongóit, a fórumban egyszerűbb lesz a kapcsolattartás.

Több témacsoport készült az oldalra, a Főoldal főleg a navigációról, a Hírek, a napi hírek-újdonságok, míg az Android oldal, a T-Mobile Pulse és az új operációs rendszer témáinak lakhelye lesz.
A Gyurci Blogja fülön, többnyire a blog maradék cikkeit találjátok (ami a kategorizálás után, ebben a kategóriában maradt), de a TomTom külön lapot kapott!!

Az Országjárás rovatunkban kirándulások, és szép helyek bemutató helye lesz, azonban ide várok cikkeket is vállalkozó szellemű olvasóktól (ha jól sikerül...)... A Múzeum rovatban régi kütyükről emlékezünk meg, akinek van ilyen, küldhet képeket, cikket, ha jól sikerült, megjelentetjük.
A Rólunk rovatban kaphattok hírt az oldalon, illetve a gárdában történt esetleges változásokról.

Bízom benne, hogy az új oldal elnyeri tetszéteseket és sokan fogjátok olvasni.
Mindenkit várunk szeretettel.

A Navigálj Gyurcival! társulata.

5 megjegyzés:

András írta...

És ennek örömére, itt az új térkép a Tomtom-tól.
És láss csodát Rajta van a Monori, Nagykőrösi körforgalom és az a sok hiányzó utca Cegléden. :)

Gyurci írta...

@András

Szerencsés egybeesés. :)) Köszi az infókat.
A TomTom fórum címe:
http://navigyurci.hu/forum/tomtom/

Gyurci írta...

A friss TomTom cikkek helye pedig:
http://navigyurci.hu/category/tomtom/

doca írta...

Hajrá!!! :-)))

Gyurci írta...

Köszönöm! :)

 
Kattintson ide