2009. november 11., szerda

Letölthető a Pulse Open Source Code.

A cikket "hbk" barátom jegyzi, de úgy gondolom pont ide illik a T-Mobile Pulse-val (is) foglalkozó írások közé.

A HTC készülékei esetében mindig példaként hozzuk fel az XDA-developers társadalmat és a mögöttük lévő irdatlan mennyiségű tudásbázist. A HTC Androidos készülékei esetében valamint minden más androidos kütyü esetén jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon megkapja-e "szükséges" háttértámogatást" vagy sem?

A HTC Android fronton láthatjuk igyekszik:

A Huawei gyártmányú Pulse sikerét is nagymértékben meghatározhatja az ilyenformájú támogatottság. A T-Mobile (igaz az UK) mindenki számára letölthetővé tette a Pulse forráskódját!
Ez a forráskód azonban csak és kizárólag a T-Mobile Pulse készülékek esetén használható, más készülékekkel nem kompatibilis!
Nem kell ecsetelni egy ilyen "gesztus" sok egyedi ROM fejlesztő számára örömteli és biztosan mondhatjuk, hogy rá is fognak kattanni!

(77,6 MB)

A hír után nem szeretnék ünneprontó lenni, de ismét "személyeskedek" egy kicsit.
Nem tetszik, hogy a T-Mobile Pulse-ba az 1.5 OS került.


Amikor már természetes az 1.6, és itt a 2.0 OS is, nem biztos, hogy jó választásnak tűnik ez az 1.5. Hivatalos frissítésről hír nincs.

Talán a közreadott forráskód is segít jobban megismerni a készüléket és a "nemhivatalos" vagyis főzött romokkal a Pulse esetében is beindul a nagy össznépi játék vagyis az egyedi romok készítése.
 
Kattintson ide