2009. április 7., kedd

Frissítettem az iGO8-at...

Tulajdonképpen erről már egy előbbi bejegyzésben is írtam, de most lett tele a hócipőm. Volt egy szuperül működő 2008.07-es térképem, de oh én balga megfrissítettem. Pedig az alapszabályt már az öcsém is tudja: ami jól működik, azt ne babráld...

Fogalmam sincs mi változott a 2008.10-es térképben, a 2008.07-hez képest (kíváncsi vagyok mikor lesz egy fájl mellékelve a frissítés mellé, hogy ez meg ez változott)de hiába, a megszokás... Ami viszont változott, hogy eltünt a TMC adatok vétele az iGO8-ből. Kíválóan megtalálja a vevőt, kiírja az éppen játszott zeneszámot, de TMC információkat nem tölt le. Van egy dobozos iGO8, és egy eredeti iGO 2006 EU-ból átregisztrált iGO8 is a birtokomban, mind a kettővel ugyanaz a jelenség.

Gondoltam tönkrement a TMC (egy autórádió antennára kötött bluetoothos GNS vevőm van), de nem... Ez onnan derült ki, hogy kipróbáltam egy Mitac P550+GNS USB-s TMC vevő párossal, az eredmény ugyanaz.. Írtam a Petőfi Rádiónak, nem tudtak hibáról, az elmúlt napokban.

Feltettem a kérdést a Nav N Go Kft illetékesének is, mára ígért választ. Kíváncsi vagyok találkozott-e már ezzel a problémával...
Szerencsére mielőtt bármilyen frissítésbe belekezdek, előtte csináltam mentést is. Nem a Toolbox-szal, hanem ahogy én szoktam. Most visszatettem a 2008.07-es térképet...

Hogy mi lesz az eredmény? Este megírom...

4 megjegyzés:

Zsolto írta...

Helló!

Hát, én sem jöttem rá, mi változott, azt hittem, csak azért, mert lusta voltam utánanézni -- de ha még Gyurci sem tudja, akkor senki :)

Viszont mióta fenn van ez a 10-es végű frissítés, azóta kétszer is lefagyott az iGO, beszéd közben, valami iszonyú csúnya kereplő hangot hallatva.

Ja, egy Samsung i780-on használom, jogtiszta, eredeti iGO, a spéci fajtából, mert 320x320-as képernyőre átkomponálva -- teljesen más a képernyő elrendezése, mint a 320x240-es verziónak.

Várom a híreket :)

Sancho írta...

Hát azért ez így elég gáz! Ezért vettem Garmint... :-/ Komolyan nem értem, hogyan lehet így kiadni frissítést?

Gyurci írta...

Szia Zsolto.

Megkérdezem, és ha válaszoltak jelentkezem.

Gyurci írta...

Igen, ez elég gáz!

 
Kattintson ide