2009. március 14., szombat

Változik a blog megjelenése.

Kedves olvasóim. Az idő múlásával változásra volt szükségem. Már nem töltött el örömmel, hogy kinyitottam a blogomat. Ennyi idő után a külseje számomra elavulttá, és unalmassá vált.

Ezért a stílus maradt (bár megpróbáltam több másik felületet is), de a színek alapjaiban változtak. Ez a kék alap nekem nagyon tetszik, anno ilyen volt a weboldalam is. Kérlek az új dizájnt is fogadjátok olyan szeretettel, ahogyan a régivel is tettétek. :)

A megjelenő témák maradnak. Navigáció rengeteg TomTom-mal. :)


8 megjegyzés:

Biro írta...

Fontos az innováció az állandó megújulás,szerintem az oldalad látogatottsága folyamatosan nő,mert szinte mindennap frissíted,új információkat szolgáltatsz..
Ui: egy ellenpélda bár a véleményem szubjektív: már több mint egy hónap elteltével nem tudtam megbarátkozni a pdamánia újításával...
Csak így tovább Gyurci!!

Gyurci írta...

Köszönöm. :)

Sancho írta...

Valóban, újítani merni kell, és kockázatos tud lenni. :) Nem mindenkinek sikerül. Szerintem nyugodtan kísérletezz! ;-D

Ajánlom Neked is az Adobe Kuler weboldalt, ahol maximum 5 színt nézhetsz meg, hogy hogyan harmonizálnak egymással. Van pár százezer példa is, és Te is játszhatsz vele, pl. elhúzod a kéket az egyik irányba, a többi árnyalat megy vele a megfelelő árnyalatba. http://kuler.adobe.com

Sancho írta...

Ja, akkor a template kódját nem nézegetem, mert ez liquid két oldalra! ;-D

Gyurci írta...

Már nagyon uncsi volt a régi oldal... Ez most tetszik. Megnéztem az Adobe Kuler weboldalt (kösz), kinéztem néhány ehhez hasonló kombinációt, hétvégén eljátszom vele.

Gyurci írta...

Minden segítséget kösz. :)

Sancho írta...

Alakul az árnyalat! :) Kuler! :-D

Gyurci írta...

Köszönöm az ötletet. Jó szórakozás is, meg a blog külsején is nagyon látszik... :)

 
Kattintson ide