2009. március 15., vasárnap

A Navigon újdonsága, a 4300T max.

Az egyik olyan márka, amit folyamatosan figyelek az a Navigon. Folyamatosan fejlődik, bár a térképei ugyanúgy állnak nagyjából mint a kedvenc Tomikámé... (most ígérnek egy frissítést, ami állítólag TopMap minőségű lesz) :)

Fotó: NaviGadget

Megjelentek egy sorozat készülékkel a 2009-es CeBIT-en, egyik jobb mint a másik. Biztosan ha úgy állnék anyagilag, egy Navigonra is szert tennék. Ezek egyike a most bemutatni kívánt Navigon 4300T max, mely egy komoly újdonságot hozott. Ez a felhasználó szokásait megjegyző navigáció. Ez a MyRoutes. Minden alkalommal felajánl három útvonalat. Természetesen figyelembe veszi a forgalmi és a sebességadatokat is, és megjeleníti a várható érkezési időt is...

Fotó: NaviGadget

De ezt még tetézi azzal, hogy nem dobja el a három útvonalat hanem elmenti a felhasználói szokásokat, és legközelebb a hét napját, és a napszakot hozzácsapva javasol újabb útvonalat!!
Megszűnése előtt ezzel próbálkozott a DashExpress is. Ez a szolgáltatás főleg az ingázókat fogja segíteni, de kérdés hogy azok fognak-e navigációs készüléket venni a munkábajáráshoz maguknak.

Néhány technikai adat:

- 4,3"-os érintőképernyő
- SiRF Atlas IV 500 MHz-es processzor
- SiRF GRF3i+ GPS chip plusz InstantFix II
- 1300 mAh-es LiIon akku, 2 órás üzemidő
- Bluetooth
- MicrSD kártyahely

Hírforrás: NaviGadget

Köszi Zsolto.

2 megjegyzés:

Zsolto írta...

Hello,
először is, klasszak az új színek :)
Másodszor grat a hirdetésekhez, hajrá mindenki, kattintsunk rájuk!

Harmadszor: dévaj ez a Navigon navi, nagyon bejön a fekete színe és a naviszoftver fekete témája. Szeretem a széles formátumú kijelzőket, szóval ez a cucc bejövős.

Gyurci írta...

Szia Zsolto.

Sokat gondolkoztam a szineken, rengeteg gyakorlati próba van mögötte. Néhány napja játszom vele... Ez most nagyon tetszik! Még van benne egy pici hiba, remélem sikerül megoldást találni rá.

A hirdetések remélem hoznak egy kis pénzt a konyhára... Megköszönöm a kattintásokat mindenkinek. :)

Én is bevállalnék egy Navigont. Érdekes lehet ez a MyRoutes nevű csoda... Sokféle Navigon volt a kezemben, egyre igényesebbek. És a szoftverük is fejlődik gőzerővel...

 
Kattintson ide