2008. december 26., péntek

Szerinted miben kell javulnia a TomTom márkának?

Ismét lezárult egy szavazás. A szavazatok elsöprő többsége, a jobb térképre érkezett. Szó mi szó, a MapShare egy nagyon okos találmány, de nem mindenható. Bár a változtatásokkal, amelyeket elküldtem a TomTom-nak sokkal többre is képes lehetne.
Igy viszont a TeleAtlast kellene nyaggatniuk új térképért... A vetélytársak most lekörőzték Őket...
A Garmin. és az Igo is sokkal frissebb, jobb térképpel rendelkezik napjainkban.


A szavazás további eredményei, a szavazatok sorrendjében: 
Felmerült, hogy jó lenne egy Magyarországi(forgalmazótól függettlen) bárki által elérhető szerviz gondolata.
A telefonos segítséget, véleményem szerint a néhány forgalmazó el tudja látni.
Említést érdemel még a több akció gondolata. Ez a karácsonyi akció elég érdekes volt egy ekkora cégtől... Esetleg máskor lehetne egy eredeti tokot, töltőt, fóliát, valami hasznosat is adni...
Szavazatot kapott még a több reklám, de azt az akciós alkalmak, néhány jó helyen elhelyezett cikk, meg ez a Blog:)) sok érdekes teszttel, lefedhetné.

További Békés, Boldog Ünnepeket Kívánok! Lassan itt az Új Év, egy jobb jövő ígérete. Bár a híreket hallgatva, nem sok jót ígér...

4 megjegyzés:

BePee írta...

Olyan borzadályos hibák vannak a TomTom-hoz megvásárolt "legújabb" 815.300 verziójú térképen, hogy egyszerűen nem kapok levegőt! Ennyire trágya legyen - elnézést a kifejezésért! Ráadásul új hibák: Zamárdit például majdnem letörölték a föld színéről, s átnevezték Szántódnak... A Balaton "turista attrakció" s Siófokról elzavarnak 15 km-re... Az M3 bevezető szakasza továbbra is hibás - hányszor kellene jelezni nekik? Az RS bútorbolt megközelíthetetlen, mert nincsen olyan számozás... - hányszor kell jelezni neki? Stb. Stb. Stb. Legjobban Zamárdi dühít, ilyen szarvas hibát térképgyártó egyszerűen NEM ENGEDHET MEG MAGÁNAK!

Gyurci írta...

Esetleg küldenél fotókat róla? A kíváncsiság kedvéért elküldöm az Ügyfélszolgálatnak... Te meg jelentsd be a TeleAtlas hibabejelentőn.

BePee írta...

E-mailben küldtem egy fotót, meg egy pár sort kiegészítésképpen...

Gyurci írta...

Köszönöm, megkaptam. Ez elég rémesen néz ki...:(

 
Kattintson ide