2008. november 16., vasárnap

TomTom One. Extrák a kicsiben...

Ha már extra tulajdonságokról beszélünk, meg kell említenem azt az igazán ötletes dolgot ami nekem is rengeteg segít eme bejegyzés létréhozásában. Ez lenne a TomtTom Home "Saját Eszköz Használata". Amikor a szinkronkábel végén lóg az eszköz, akkor a TomTom Home segítségével tudom kezelni az egérrel, és mindezt látom a monitoron... Milyen egyszerű így képernyőmentéseket csinálni...:))

Akkor jöjjenek a legkissebb készülék extra tulajdonsága(azok, amiért érdemes akár a legkissebbet is használni):
Van sok apróság, tegnap a nagyjáról már beszéltünk. Változtatni lehet a szkineket, a járműveket, az eseményekhez beállított hangokat, és a képernyőn megjelenő nyító, illetve záróképet. Ezek nekem nagyon tetszenek, de valljuk be őszintén a navigálásban nem sokat segít... Van azonban néhány egyéb tulajdonság, amelyet én folyamatosan használok, és amiért TomTom készüléket vásároltam magamnak:
Vegyük a legfontosabbat, a neve térképjavítás.
Ezzel tudunk utcenevet szerkeszteni, kanyarodási szabályt módosítani, utca irányát megváltoztatni, hogy csak a legfontosabbakat említsem...

A Mindszenty József Bíboros Tér először az én teszt TomTom GO 930 készülékemen volt rajta... Azt hiszem a szerelem innen kezdődik.


Ezzel a módszerrel azok, akik a helyismeretükből élnek, mindíg naprakész térképpel rendelkezhetnek.Jól látszik, hogy rengeteg módosítást tudunk elvégezni a saját térképünkön. Sőt! Ha akarjuk, megoszthatjuk ezeket másokkal is..
Itt éppen eltüntetek egy régen megszűnt benzinkutat...

Ahogy már utaltam rá, ezeket a módosításokat, akár megoszthatom másokkal is. Hogy hogyan? Erről egy következő alkalommal beszélek...:))

2 megjegyzés:

Zsolto írta...

Bizony, nagy dolog a testreszabhatóság. Tegnap éjjel nagyot koppantam, mert a múlt hét óta egyirányúsították a XII. kerületi Dobsinai utca felső szakaszát. Én persze jó vakló módjára behajtottam a rossz irányból, és csak azt láttam, hogy egy helybeli kutyasétáltató igen rázza az öklét.
Ha TomTom-om lenne, most szépen bejelölném az új rendet, és ezután nem lenne gond.

Gyurci írta...

Nem hiába kezdik úgy a navigációt tanítani, hogy csak a saját szemednek higyj...:))
Szerence, hogy csak egy kutyasétáltató jött szembe.
De ez tényleg király extra, hogy meg tudod az út irányát valtoztatni.

 
Kattintson ide