2008. november 19., szerda

Keressük együtt Elvist.

Ez teljességgel hihetetlen. A Mio Moov 360 Plusz készülék mellé a Mio, egy táncoló Elvis babát ad!!


Ime a bizonyíték, a Mio magyar nyelvű oldalán találtam...

Ha ügyes vagy, még zenét is hallgathatsz...

Szerintem innen kapták az ötletet...:)))

http://mobilarena.hu/teszt/mio_moov_200_elvis_el/bevezeto.html

6 megjegyzés:

Zsolto írta...

Hát, ez jópofa, de egyrészt az a baba szerintem irtó gáz, másrészt sajnos Elvis nem segít navigálni a Miónak, az pedig egyedül elég elveszett szegény...

Gyurci írta...

Mentsük, ami menthető. Elvis már megvan...:))A többi kicsit később... Nyáron Balatonföldváron, az ablakban díszelgő Mio Moov 200 mellett meg kellett kérdezni egy utcát. Akkor már fél órája bolyongtunk Földváron... Végül egy nénike segített. Ötven méterre voltunk, csak pont a másik irányban...:)))

Sancho írta...

Ha írtam volna hírt, biztos, hogy halálra cikizem ezt az ötletet. A Moov szerintem a Mio zsákutcája, halálra ítélte vele magát, és belerúgott a Nav N Go-ba. Volt egy évnyi előnyük a többi gyártóval szemben, és lenyomhatta volna a 2. TomTom-t a Mio, és a Garmin nyakában lihegne. Erre örülhet, ha a Mio, ha meg tudja tartani a 3. helyet a 4. helyezett, felvásárolt, majd átfestékezett Navmanjával. A NNG meg szív egy korszerű szoftvertechnológiával a sok kis PNA gyártóval, mint a torkosborz. :)

Sancho írta...

Majd veszek Mio Moov-t, ha FireFox kiegészítő lesz belőle. :)

Sancho írta...

Hopp! Ma jött ki egy jelentés, miszerint a Mio 33% részesedéssel bír a közép-és kelet-európai régióban (Q3). NYEU-ról azonban az előző jelentés sem szólt. Mégis van esély?

Gyurci írta...

Engem is elkapott a röhögőgörcs... Bár jelzem, mikor olvastam a bejegyzéseidet szintén jókat kuncogtam.:)) A Firefox nagyon hasít, még akármi is lehet belőle....:) A Mio-nak meg azért ilyen magas a részesedése, mert akinek eddig az volt, az ezután Miot vesz...amíg le nem szokik róla.

 
Kattintson ide