2009. szeptember 4., péntek

Új sorozat a TomTom-nál. TomTom GO x50.

Az idei IFA kiállításon a TomTom bemutatja új készüléke családját a TomTom GO x50-t. Három készüléket mutattak be, a GO950-t, a GO750-t, illetve a GO 550-t. Az új készülékekben IQ Route technológia, és optimalizált kezelői felület van.

Helyet kapott a szoftverben a Hangutasítás funkció, amelynek segítségével több mint 100 utasítást lehet kiadni a készüléknek. Többek között az útvonaltervezés, és a telefonfunkció is irányítható ezekkel.
A TomTom GOx50-es készülékeit továbbfejlesztett kihangosítóval látták el, a jobb hangminőség és érthetőség érdekében.

Az új sorozat aktív dokkolóval, és beépített TMC vevővel érkezik, így a kábeltenger csökken az autóban. Az új menürendszer tartalmazza a gyakori uticélok lehetőséget, amelyekhez még gyorsabb elérést biztosít a szoftver. És végül, de nem utolsósorban megjelenik a szoftverben az EcoRoute menü, amelyet már a Garmin készülékekből jól ismerhetünk.

Az új sorozat minden eddigi TomTom készüléknél több térképet tartalmaz:

- A TomTom GO 950 összefüggő, előre telepített Egyesült Államok, Kanada és 45 országos Európa térképpel érkezik és tartalmazza az EPT továbbfejlesztett pozicionálási technológiát is, amely GPS jel hiányában is képes navigációt biztosítani alagutakban, vagy sűrűn beépített területeken
- A TomTom GO 750 összefüggő 45 ország térképét magába foglaló Európa térképpel érkezik
- A TomTom GO 550 regionális térképpel kapható

A GOx50-es sorozat 800 milliárd!! sebességadatot tartalmaz, mintegy 15 millió km útvonalra vonatkozóan Európa 24 országában.

Bírok egy ígérettel, hogy az első példányok közül kapok egyet tesztelésre. Akkor bővebben bemutatom az újdonságokat. :))
 
Kattintson ide