2009. július 18., szombat

TomTom White Pearl. "Nem" csak hölgyeknek szól.

Legnagyobb meglepetésemre, már Magyarországon is kapható. Pedig ez egy limitált szériás termék. Hogy mi is ez a TomTom White Pearl? Például itt elolvashatjátok.

A hivatalos bejelentés után már hazánkban is kapható. Hogy hol? Ez még némi utánajárást igényel... Csak az ajánlott ára ismert: 65.990 forint.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem szó szerint ide szól, de erősen kapcsolatos. Hol lehet letölteni az INGYENES !!!! TomTom térkép frissítéseket, miután már egyszer kifizette az ember az eredetit ??? ( szürke változat is jó csak működjön !!!!)

Gyurci írta...

@Névtelen

Amikor megveszel egy térképfrissítést a TomTom-tól, utána a TomTom Home felajánlja mint letölthető térképet.

Soma írta...

Szia!
Vettem egy tomtom one készüléket,és nem igen vagyok megelégedve vele,föleg mikor ojat csinál,hogy othonhoz kijelölöm a cimet,és 2 kilométerrel elöbb közli,hogy megérkeztél.De ha ott ujra kijelölöd neki az othont akkor tudja az utat.Ja meg a házszámokrol ne is beszéljünk.:) Szeretnélek megkérdezni,hogy esetleg IGO-t rá lehet e valahogy tenni? Itt az email cimem ordogisoma@citromail.hu ez az msn cimem is ,ha gondolod vegyél fel.
Köszi!

Gyurci írta...

Szia Soma.

iGO-t nem tudsz rátenni, mert az iGO windows-t futtató készülékekre készült, a TomTom One-n pedig Linux fut.

Ezen felül nem is szabad.

Amúgy nekem is TomTom-om van néhány hónapja, de nem jellemző rá ez a hiba.
Esetleg csinálj egy szoft resetet, vagy frissíts szoftvert rajta.

Üdv:
Gyurci

krokuta írta...

Soma!
Nekem 4 éve van Igom és egyik napról a másikra áttértem a Tomtom-ra! Igazad van először furcsa más a logikája de 1-2 hét után meglátod, hogy jobban szerethető lesz, majd nélkülözhetetlen! Nekem most 2 hete nincs TomTom-om és már elvonási tüneteim vannak! Addig IGO8-t használok és ma pl. gödöllő kellős közepén nem talát meg egy 10 emeletes házat, ezenkívül a Tököly és Hungária kereszteződésben vissza akart fordítani és aházszámokkal Ő is hadilábon tud állni!
Hidd el a TomTomnak ha sokat próbálgatod jobb és izgalmasabb utakatat és sokféle variációban is meg tudja adni!
A házszám meg csak azért kell sztem, hogy az utcába kb. jó helyre vigyen be!

A hiba amit írtál igazán egyedülinek tűnik, tehát egy reset vagy ha nem megy akkor vagy a Gyurcit vagy a Rékát a Tomtomtól kérd meg, hogy hogyan lehet másként ezt ahibát orvosolni!
Soma küzdj és bízva bízzál a Tomtomba!

Szia Krokuta

 
Kattintson ide