2009. április 30., csütörtök

TomTom készülékek eladhatósága. Gyorsteszt és gondolatébresztő.

Ugye Ti is látjátok, már többször meghirdettem kedvenc Tomikámat de eddig új gazdi nem jelentkezett rá. Miközben több helyen is hirdettem, gőzerővel kerestem egy másik navigációt, egy nagyobbat ami többet tud az én egyszerű TomTom One típusomnál.

Régen sokszor Vateráztam, gondoltam ott kezdem. Volt néhány készülék abban a kategóriában, amennyit én kifzettem volna, sőt egy TomTom GO630 nagyon meg is tetszett. Megkérdeztem illendően, ugye a doboza, tartozékai megvannak? Válasz sehol, kérdés az oldalon meg sem jelent. :)

Böngésztem tovább az oldalt, szinte minden készülékhez csak az autóstartó, és az autóstöltő jár. Vajon hány TomTom tulajdonos siratja otthon a hiányos doboz mellett a készülékét?

Megpróbáltam az Apróneten is. A felhozatal ugyanez. Súlyosbítva azzal, hogy mindíg a legfrissebb térképpel árulják, de  jobb esetben csak nem tudják hogyan került rá... Ők már így vették...
Szegény TomTom. Utolérte Őket az iGO sorsa...

Ezek után vajon miért nem tudom eladni az első gazdás, eredeti+extra tartozékokkal felszerelt, 2 év térképfrissítéssel árult, garanciális! TomTom One navigációmat? És hogyan lehet, hogy ez a rengeteg "tartozék nélküli" GPS senkinek nem szúr szemet? Nem hiányoznak senkinek?
 
Kattintson ide