2009. április 20., hétfő

TomTom GO930. Ez már a felső kategória!

Tavaly októberben, már majdnem sikerült tesztelnem... De az élet közbeszólt. De innen is látszik, hogy ami késik az nem múlik. Most nálam van tesztelésre egy TomTom GO930. Természetesen ezt is a magyarországi képviselettől kaptam. Ezúton is köszönöm!

A doboz, a készülék és Natasa.

A kicsomagolás rövid ideig tartott a készlet már nem új, bár nagyon jó karban van. Természetesen megnéztem mlyen tartozékokat adnak egy felső kategóriás navigáció mellé, és egyben az első fotókat is elkészítettem.

A tartozékok.

A dobozban a készüléken kívül, dokkoló, távirányító, autós töltő, autós tartó és természetesen a magyar leírás lakik. Ja. Ne felejtkezzünk el a TomTom Home Cd-ről sem. Hálózati töltő százezer felett sem jár...

A távirányítóval sok minden egyszerűbb.

Hogy mire jó a távirányító? Néhány funkció a teljesség igénye nélkül:

- A kurzor mozgatása a menükben
- Nagyítás-kicsinyítés
- Előző és következő oladalra lépés
- hangosítás-halkítás

A csomagban van egy dokkoló is.

A dokkoló USB csatlakozós, így egyszerűen tudjuk a számítógéppel összekapcsolni.

Az elmaradhatatlan TMC antennával természetesen a magyarországi TMC adást is tudjuk fogni. A TomTom az elsők között volt, akiknek a készülékén működött a TMC adás vétele Magyarországon.

TMC antenna.

Sajnos Magyarországon még gyerekcipőben jár, de külföldön már nagy hasznát venni a TMC szolgáltatásnak. Azt gondolom, hogy a kicsomagolás izgalmai átestünk. Legközelebb a szoftver tulajdonságairól írok.
 
Kattintson ide