2009. január 19., hétfő

Lopott IGO-t árult néhány bolt, és lebukott...

Sokáig gondolkoztam rajta, hogy leírjam-e amit erről gondolok... A végén arra jutottam, hogy néhány gondolatot muszáj megosztanom veletek, mert ha bennem marad örök tüske marad...

Voltak a kezdeti szép idők, amikor a navigációs szoftver még alig maradt el a százezer forinttól, és sokan azt gndolták magukban ennyiért vegye meg aki akarja... Bár így is volt elég sok tehetős ember, aki a munkájához megvette, de a többség számára elérhetetlen volt.
De ma már nagy a navigációs szoftverek választéka, egy Magyarország térképet annyiért lehet kapni, ami sok ember, egy havi cigaretta szükségletét sem fedezi... Az Igo8 Magyarország szoftvere tizenötezer forint magassága, a Garmin Mobile Xt ami többféle operációs rendszer alatt is működik, valamivel tizenhatezer forint felett árulja a Magyarország szoftvert...

Mind a két szoftver frissíthető, jól használható és pontos navigációt ad. Tegye a szívére mindenki a kezét: hányan használjuk a navigációnkat többnyire, vagy mindíg Magyarországon...?
Mellesleg az IGO8 Európa változata sem túl drága harmincezer forintért...:))
Azért, hogy mi mindenhová eltaláljunk, nagyon sok ember, nagyon sokat dolgozott. Becsüljük meg ezt a rengeteg munkát azzal hogy megvásároljuk a szoftvert.

Akinek nincsen annyi pénze, hogy megvegye az IGO8 Európát, az Sygic Európa térképét meg tudja venni tizenötezer forint körül. Csak nem drága ennyiért?
A térképe TeleAtlas, nagyjából úgy néz ki mint a TomTom, és az adatbázisa is hasonló... Európa térképért ez igazán jutányos...

De megemlíthetem a Kelet Európás Navon N250-et, ami szoftverrel bruttó harminezer forint.
Akinek pénzt hoz, ekkora összeg nem lehet drága!

Biztosan nagy vihart fog kavarni ez a pár sor, de ez a véleményem és muszáj volt elmondanom nektek...
(Bár úgy veszem észre, hogy egyre többen vásárolnak eredeti szoftvert. Remélhetőleg ilyen árak mellett egyre kevesebben fognak "warezkodni", Internetről szoftvert letölteni...)
 
Kattintson ide