2008. november 22., szombat

"Tudják-e a vevők, hogy nekik Mio?"

Tisztelettel jelentem, a cím lopkovic, úgy mint az ötlet is. A PDAMánián olvastam Sanciman tollából. Nem szoktam ilyet csinálni, de most a cikk néhány mondatát észrevételezném. Az eredeti cikk igen tárgyszerű, és érzelemmentes ahogy kell...:))


Lássuk, mi NEM tetszik:

"A Mio Technology márkamenedzsere, Anna Janas az alábbiakat fűzte hozzá a sikerhez: "A 33%-ot meghaladó piacrésszel a Mio márka 2008 harmadik negyedévében ismét bizonyított a régió versenyképes piacán. A felhasználóknak nyújtott minőségi szolgáltatások - ingyenes térképfrissítés, modern technológiára épülő telefonos ügyfélszolgálat, megbízható helyi térképek és új felhasználóbarát szoftverek - hosszú távon megtérülnek. Mostanság a felhasználók valóban igényesek, és a minőséget, a neves márkájú termékeket preferálják."

Kezdjük sorjában, csak hogy a sűrű köd alól kilássunk...

- ingyenes térképfrissítés: valóban a Mooov sorozatot frissítik, DE:
ki látott az elmúlt jó néhány hónapban frissítést a c250, c310, c510 és c710-es készülékekre?
a c520, és c720- 2007 10 havi frissítés van... Igaz ezek mind ingyen...:)))))
- modern technológiára épülő telefonos Ügyfélszolgálat: rengeteg tanuló Ügyfélszolgálatossal, én beszéltem olyannal, aki a saját hülyeségén röhögött...:(
(Igaz végre van elérhető Ügyfélszolgálat)
- megbízható helyi térképek: én is megbíztam Mari néni válaszában, miután a harmadik kör után megkérdeztem merre van a MioMoov által nem talált utca.(Még mindíg Elvis-t keressük.)
- felhasználóbarát szoftverek: egy cím beírása első alkalommal, komoly hajhullást eredményez.(bár GPS jelet hihetetlen gyorsan talál.)

Kicsit optimistának érzem Anna Jannas nyilatkozatát. Nem derül ki belőle, hogy felfelé, vagy lefelé tartanak éppen...
ui: állítólag a teljes c-s sorozathoz, illetve a MioMoov-hoz is November végén jönnek a frissítések. Ez egy nagy fegyvertény lesz, még akkor is ha a régi jól működő IGO alapú programokat leváltják MioMoov-ra. Kiváncsian várom, a mérleg nyelve felfelé, vagy az ellenkező irányba mozdul el.
 
Kattintson ide