2008. október 18., szombat

Exkluzív teszt a Nav N Go főhadiszállásán

A Nav N Go impozáns épülete.


Mint tudjuk, lassan közeleg a Nav N Go iGO 8 és néhány Nav N Go iGO 8-platformos szoftverrel eladott készülék térképfrissítésének az ideje. Néhány héten belül készen lesznek a magyarországi TMC-t is támogató térképek és le tudjátok tölteni őket.

Ezért elkészült egy weboldal www.naviextras.com, hogy a frissítéseket, vásárlásokat ezen keresztül intézhessük. Jelenleg még Béta verzióban üzemel. Hogy mit lehet vásárolni? Különböző országok és földrészek térképeit, plusz 3D-s épületeket, POI-kat, szkineket…

 

Erre a tesztre néhány olyan felhasználót hívtak meg, akik sokat foglalkoznak navigációval, jól kiismerik magukat az interneten, sok regisztrációt végigéltek és tanácsot tudnak adni ahhoz, hogy egy jobb használhatóbb oldal készüljön a portál indulására.

Bevallom nagyon jólesett a meghívás. Ez bizonyos megbecsülést fejez ki, és olyan dolgokhoz kerülhettem közel, amit eddig alig néhány ember látott és használt eddig. Ezúton is köszönöm a meghívást, és amennyiben a tapasztalatomra szükség van továbbra is szívesen segítek a tesztelésben. Örömmel tölt el, hogy részt vehettem egy olyan feladat megoldásában amely nektek, felhasználóknak segít a weblap mindennapi használatban.

Végigvettük az oldal használatát a regisztrációtól kezdve, a termék kiválasztása, kosárba rakása után, az online fizetés végéig. Majd a sikeres fizetés után a szerencsésebbek (by Sancho) letöltötték a térképet a helyszínen tesztelés céljára kapott készülékre. Ezt a Content Manager utódja, a Naviextras Toolbox segítségével oldottuk meg.
Nekem nem volt ilyen szerencsém, a laptop amit kaptam feladta a harcot, így a Windows nem ismert fel egy készüléket sem. Elég sokat gondoltam Bill bácsira akkortájt….(meg egy tartalék laptopra…:)

Sajnos az idő rövidsége miatt hamar befejeztük a tesztelést, jött a következő páros, hogy az Ők  is elmondják a véleményüket.

Remélem a kész oldalon látszani fog a sok munka, és egyszerű lesz mindenkinek a használata.
A folyamatos változtatások pedig biztosítják majd a naprakészséget, és az esetleges apróbb hibák javítását is.
A fórumot már most is használhatjátok, sok érdekesség és hasznos tanács olvasható rajta.

 
Kattintson ide